joi, 9 aprilie 2009


Targ de Pasti la World Trade Plaza

Sfintele Pasti sunt o sarbatoare a innoirii si a iubirii. Prin traditie, la romani, copiii sunt imbracati cu haine noi, iar cei mari fac daruri atat celor din familie cat si cunoscutilor si prietenilor.
In acest spirit World Trade Center Bucuresti organizeaza in perioada 9-12 aprilie un Targ de Pasti in World Trade Plaza - singurul targ de anvergura cu acest profil deschis in capitala in aceasta perioada.
Sunt oferite cumparatorilor decoratiuni de Pasti, cadouri si suveniruri, obiecte pentru decoratiuni interioare, antichitati, obiecte din cristal, sticla, lemn, trestie si bambus, pietre semipretioase, piatra, metal, piele, carton, papier maché, cadouri de protocol, obiecte lucrate si pictate manual, artizanat, olarie si ceramica, icoane, obiecte de arta din bronz, cupru, alama si fier forjat, bijuterii si casete pentru bijuterii, cosmetice, dulciuri, jucarii si jocuri pentru copii.

Asadar, de astazi si pana duminica, intre orele 10:00 si 19:00 sunteti asteptati la World Trade Plaza Bucuresti. Intrarea libera.

Organizator: World Trade Center Bucuresti.
Partener principal: Oscilum Murano Bijoux "Maschere Veneziane".
Parteneri media: Radio Romania, Radio 3Net "Florian Pittis", Smart FM, Comunicate de presa.ro, Revista Oferte Speciale, Vacante la tara.

Fiind un targ al Sarbatorilor de Pasti, fireste ca nu va lipsi nici iepurasul, gata sa imparta cadouri surpriza celor mai mici vizitatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu