vineri, 12 februarie 2010

Vila Franka – cea mai romantica oferta turistica a Sighisoarei!!!



O luna a dragostei in cea mai romantica cetate medievala a Europei, Sighisoara! Ce ziceti de idee? Va incanta? Ei bine, ea nu este doar o idee, este chiar o invitatie sa va petreceti un sfarsit de saptamana cu iubitul sau iubita in inima Ardealului, in frumoasa Cetate medievala, supranumita si “Perla Transilvaniei”, una dintre cele mai frumoase din Europa. Sfantul Valentin sau Dragobete? Mai conteaza atunci cand ai alaturi pe cine-ti doresti, iar atmosfera este una de basm? Asadar, Radio 3Net “Florian Pittis” in parteneriat cu Complexul Turistic si de Agrement Vila Franka din Sighisoara va ofera sansa de a merge alaturi de persoana iubita in cel mai romantic loc din inima Ardealului!
Adrian Popa manager Complex Turistic Vila Franka Sighisoara va asteapta cu drag si nerabdare, ca orice gazda ce se respecta! Iar eu va promit ca ceea ce veti descoperi acolo va fi mai mult decat incantator. Pornind pe straduta ingusta, pavata cu piatra, din centrul orasului, patrundem intr-un spatiu rezervat odihnei, spatiu cu o puternica amprenta (clasica) specifica renascentista. In fiecare incapere, parca mai plutesc crampeie de istorie a unor vremi apuse ... mobilierul tradeaza trecerea timpului si continua sa  pastreze farmecul unui stil atat de armonios.
Aici, la Vila Franka odihna si romantismul isi dau mana intr-o ambianta renascentista
Pensiunea de 4 stele va ofera cazare intr- o camera cu pat cu baldachin, iar dimineata sigur vei dori sa te bucuri de un mic dejun copios. Cina servita la restaurantul Campingului Vila Franka este una traditional saseasca!
Ce mai puteti face odata ajunsi aici cu partenerul/a? Turul Cetatii, de vizitat muzeul armelor, camera de “tortura”, i-am spune “tortura dragostei” de data aceasta, Turnul cu Ceas si o intalnire surpriza cu Tobosarul Cetatii, dar, neaparat si obligatoriu shopping de souveniruri!
Lasa-ti dragostea sa renasca la…Vila Franka si profita de concursul lansat de Radio 3Net in parteneriat cu Vila Franka Sighisoara pentru a castiga o invitatie in doi…
Detalii si o sumedenie de imagini incantatoare pe www.sighisoara-tourism.com sau pe www.radio3net.ro

2 comentarii:

  1. Asta e un comment fara legatura cu textul.
    Ma bucur ca ti-am gasit blogul si ma voi uita pe el imediat dupa ce iti voi scrie.
    Dom' Zegrea! Sa traiesti 1000 de ani :D. Vreau sa iti zic ca iti multumesc pentru faptul ca erai asa misto la R3. Te ascultam cu mare interes si erai un fel de frate mai mare sau ceva de gen. Plin de umor si smecherie, eu mereu mi te-am imaginat cu parul roz, asa cum spuneai tu ca ti l-ai vopsit la nu stiu ce ocazie. Iti multumesc ca puneai la radio Da Hood Justice si m-ai culturalizat.
    Nu mai stiu cum esti acum, dar am sa incerc sa urmaresc R3 mai des. Sunt trist pentru ca am aflat azi de moartea domnului Sarca, un mentor al adolscentei mele. De asta m-am gandit sa vad ce mai e si cu tine. Imi doresc sa fi ramas la fel de inspirat ca acum 7-8 ani.
    Asta e un comment dezlanat cu o formulare de om cretin, dar na... Dupa o zi de munca (duminica, fir-ar sa fie!!!!) sunt distrus si surescitat :D
    Multa bafta la radio, dom' Zegrea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri si pentru fidelitate!!!
    Si mai ales pentru ca prin evocarile tale m-ai facut sa-mi amintesc de unele dintre cele mai frumoase clipe profesionale traite de mine. Acum pe Radio 3Net Florian Pittis ai ocazia sa descoperi sa spunem aceeasi revolutie cultural-muzicala dar si de divertisment oferita de Radio 3 pana pe la finele lui 2000. Ceva mai avansati si mai evoluati tehnologic. Cat despre mine promit si tie si mie totodata sa fiu cat mai activ si dezinvolt aici pe blog. Si astfel cat mai prezent in lumea virtuala care se contureaza!

    RăspundețiȘtergere